MobShop dezvaluie trendurile in mobilier de bucatarie pentru 2014

Cum sezonul rece este pe final si fiecare an aduce noi trenduri in materie de design, proprietarii de case au acum noi elemente de design pe care le pot introduce in procesul de amenajare al bucatariei. Unele dintre ele au fost valabile si in 2013, altele sunt incorporate in designul bucatariilor pentru prima oara. Designerii MobShop, unul din cele mai mari magazine de mobila, dezvaluie trendurile in mobilierul de bucatarie pentru 2014:

–          Blaturile din piatra prelucrata sunt din ce in ce mai populare in 2014. Ele nu se pateaza precum cele din granit sau alte pietre naturale si castiga din ce in ce mai mult teren in casele cu copii, tocmai datorita functionalitatii lor.

bucatarie-Cube-alba_im_im–          Open Space – un termen folosit pentru casele in care se doreste mai mult spatiu prin eliminarea unor pereti. Open space-ul a aparut in Romania o data cu construirea noilor cladiri de apartamente, in perioada de boom imobiliar, acestea fiind mai practice si ceva mai ieftine, fiind destinate in special tinerilor. In 2014, ramane cererea pentru camerele open space cu bucatarie, permitand mai multor persoane sa ia parte la masa. Bucataria Cube este construita special pentru astfel de spatii, oferind functionalitatile unei bucatarii clasice, dar ocupand un spatiu mai restrans.

–          Culoarea gri – fie ca vorbim de mobilier sau de peretii din bucatarie, gri este cu siguranta noul bej folosit in urma cu cativa ani.

–          Rafturile deschise – atrag privirea si confera mai mult spatiu decat rafturile clasice cu usi care incarca spatiul.

–          Insule mari cu scaune – acestea sunt preferate in spatiile largi, bucataria devenind un centru de divertisment. Proprietarii caselor doresc sa faca din bucatarii un spatiu de relaxare primitor pentru oaspeti.

–          Materiale de calitate – cei care isi amenajeaza bucataria aleg din ce in ce mai mult materiale de calitate, produse care nu vor avea nevoie de reparatii sau inlocuire in cativa ani.

MobShop proiecteaza bucatarii, remodeleaza, dezvolta planuri, desene si modele pentru fiecare

proprietar in parte. Inca din anul 2005, designerii MobShop propun concepte unice clientilor, astfel incat sa se potriveasca personalitatii lor, dar in acelasi timp sa respecte liniile generale impuse de trenduri.

Distribuie:

Lasă un răspuns