Nu te teme de nimic! Urmeaza-ti visele!

Incep prin a va spune ca sunt fericita! E foarte greu sa auzi acest lucru din gura cuiva, dar, la mine se intampla. Asta dupa ani intregi nu am stiut ce este fericirea. Am aflat cum te simti cand esti fericit. E un sentiment incredibil, de neegalat!

Cand am realizat ca pierdeam timpul fara sa avansez

Urmeaza-ti visele
Ani intregi m-am plans ca nu sunt fericita! Relatii peste realtii, drame peste drame. Cam asta a fost viata mea. Pierdeam timpul fara sa avansez macar pe o parte a vietii mele si fara sa conteze ca treceau anii pe langa mine. Asta, pana am ajuns la 34 de ani. Am realizat ca viata mea nu are niciun sens intr-o zi banala, cand am iesit cu o fosta colega de liceu si fetita ei. Am vazut cata lumina si fericire iti poate aduce un copil, aceea a fost prima data cand am inteles de ce toata lumea din jurul meu se simtea bine, avea un scop.

vise si planuri in timpul sarcinii

Am profitat de perioada sarcinii, mi-am facut vise

Nu mi-am putut lua gandul de la intalnirea aceea. A fost minunat sa le vad pe Mara si Diana, mama si fiica cum isi soptesc secrete la ureche sau cum planuiesc sa petreaca ziua urmatoare de weekend. Asa ca… Zi de zi ma gandeam la acelasi lucru. Din pacate, stiam ca nu ii pot oferi copilului meu un tata. Nu sunt facuta pentru relatii, nu sunt facuta sa pot sa pastrez o legatura cu persoana de langa mine. M-am dus la doctor si singura posibilitate ca sa raman insarcinata a fost inseminarea artificiala. Zis si facut… am reusit din prima, un caz fericit. Am profitat de toata perioada sarcinii, mi-am facut vise, fantezii si am fost foarte rasfata de prieteni. A venit pe lume micuta Eva, pe 7 mai 2014.

micuta eva

Nu va pot explica ce explozie s-a produs in sufletul meu. Sunt… entuziasmata in fiecare zi si stiu ca am de ce sa ma intorc acasa de la serviciu. Radiez in fiecare zi. Tin minte, acum un an si ceva, cand a spus prima data “MAMA” am plans 2 zile de emotie. Nu am nevoie de altceva ca sa fiu fericita. Imi cresc copilul singura, am un scop in viata si alerg spre viitor zambind nonsalant la trecut.

fericirea de a fi mama
Ma bucur ca am ales drumul asta si ca impartasesc povestea asta cu voi!

 

Distribuie:

Lasă un răspuns