Obiceiuri care denota o relatie sanatoasa

Nu o singura data mi s-a intamplat sa ma uit in jurul meu si sa observ cupluri care sunt de zeci de ani impreuna si in continuare par a avea o relatie la fel de fericita si de puternica ca la inceput, si sa ma intreb care este secretul unei astfel de stabilitati. Desi este adevarat ca fiecare relatie la fel ca si fiecare persoana este diferita, totusi exista cateva secrete. Care sunt acestea?

– Gesturile mici sunt cele care de multe ori fac diferenta. Intr-o relatie nu este nevoie mereu de gesturi mari, de obicei gesturile pe care le faci zi de zi sunt cele care conteaza, gesturile mici care arata ca te gandesti mereu la persoana de langa tine si sa faci mereu lucruri care sa ii faca placere celui de langa tine.

– O relatie inseamna de multe ori, sa imparti si in acelasi timp lucru in echipa. Incercati mereu sa impartiti responsabilitatile, dar din cand in cand sa mai si luati din responsabilitatile jumatatii pentru ca si voua v-ar placea sa vi se intample acest lucru.

– In orice relatie este important sa ai spatiu pentru tine, sau timp pe care sa ii petreci doar tu cu prietenii tai. Nici nu va puteti imagina ce dulce este revederea, si sentimentul de a avea pe cineva la care sa va intoarceti. Asa ca nu va lasati in speriati de gandul de a sta departe de persoana iubita.

– Spune “Te iubesc”. Desi este cea mai banala expresie, simplul fapt ca o spui inseamna foarte mult pentru cel de langa tine.

Nu pot sublinia suficient cat de importante sunt lucrurile marunte in mentinerea unei relatii. Pentru ca in timp focul pasiunii se stinge daca nu este intretinut, este de datoria noastra sa avem grija ca nu se stinge niciodata.

Distribuie:

Lasă un răspuns