Oja semipermanenta pentru o manichiura impecabila

Unghiile reprezinta un aspect important din infatisarea unei femei. O manichiura ingrijita este o dovada a feminitatii si elegantei. Orice femeie care se respecta are grija sa afiseze intotdeauna o manichiura impecabila, fara oja ciobita sau neuniforma. Chiar daca iti place sa ai unghiile date cu oja intotdeauna, poate fi destul de dificil sa mentii o manichiura impecabila. Asadar, daca vrei sa eviti ca manichiura ta sa trebuiasca refacuta destul de des – la 2-3 zile – sau sa te alegi cu oja ciobita si un aspect total inestetic, atunci trebuie sa apelezi la oja semipermanenta.

Oja semipermanenta pentru o manichiura impecabila

Oja semipermanenta pentru o manichiura impecabila

Ce este oja semipermanenta?

Oja semipermanenta incepe sa castige teren in fata unghiilor cu gel. Aceasta este de asemenea o alegere sanatoasa, dar si accesibila din punct de vedere financiar. Oja semipermanenta se aseamana la compozitie cu oja obisnuita, insa are o textura mult mai rezistenta si o stralucire aparte.

Spre deosebire de oja obisnuita, oja semipermanenta necesita un procedeu complex pentru aplicare. Aceasta necesita utilizarea unei lampi cu raze UV. Astfel, manichiura semipermanenta poate fi realizata doar la un salon specializat, sau daca ai acasa un aparat pentru aceasta.

Mod de aplicare al ojei semipermanente

Oja semipermanenta se aplica dupa ce au fost indepartate cuticulele si suprafata unghiilor a fost netezita si degresata utilizand o solutie speciala. Se aplica o baza incolora, care are rol de a proteja si a intari unghiile. Aceasta favorizeaza aderenta perfecta a ojei semipermanente.

Oja semipermanenta se aplica in doua straturi, cu o distanta de doua minute intre aplicari. In acest timp intermediar, unghiile sunt expuse razelor UV. La final, se aplica pe unghie un lac protector, care are rolul de a mentine intensitatea si stralucirea culorii. In general, manichiura semipermanenta necesita o durata de 45 minute pentur a fi realizata.

Avantajele ojei semipermanente

Spre deosebire de manichiura cu gel, cea cu oja semipermanenta are numeroase avantaje, atat pentru aspectul estetic, cat si pentru sanatatea unghiilor.

  1. Manichiura semipermanenta se potriveste oricariu tip de unghie, indiferent de forma sau marime. Acest lucru se datoreaza faptului ca poate fi realizata cu orice culoare. In plus, nu necesita ingrosarea unghiilor cu gel.
  2. Oja semipermanenta ramane la fel de intensa si intacta timp de aproximativ 2-3 saptamani. In acest timp, iti poti continua linistita activitatile obisnuite, precum gatitul, spalatul vaselor si curatenia. Oja semipermanenta nu este afectata de aceste activitati.
  3. Oja semipermanenta nu doar ca nu afecteaza sanatatea unghiilor, ci chiar este recomandata femeilor cu unghii exfoliate sau casante, deoarece pe intareste si le protejeaza. In plus, baza pentru unghii, care este folosita in manichiura semipermanenta, contine vitamina A, astfel ca este hranitoare si fortifica unghiile.
  4. Este ideala pentru femeile cu timp liber putin sau care isi doresc o manichiura impecabila la un pret rezonabil.
  5. Indepartarea ojei semipermanente nu subtiaza unghiile si nici nu le exfoliaza.

De unde cumperi oja semipermanenta?

Fie ca ai un salon sau detii un aparat cu lampa UV pentru manichiura, ai nevoie de oja semipermanenta de calitate. Aceasta este importanta pentru realizarea unei manichiuri impecabile. Daca iti doresti calitate si culori minunate, este recomandat sa folosesti oje semipermanente by Slowianka.

Distribuie:

Lasă un răspuns