Preparate ca la bunica

Restaurantul Zexe a sponsorizat  concursul nostru de articole din luna martie, o sa va intrebati cum de i-am ales tocmai pe ei? Ei bine, ne placut foarte tare ideea restaurantului, cred insa ca mai mult ne-am bucurat de magazinul cu dulciuri de langa, vorbeste o dependenta : ), este un concept interesant care ne-a impresionat si am decis sa va spunem si voua mai multe despre el.

In primul rand trebuie sa va spun ca toate produsele lor sunt naturale 100%, dulceturile nu au conservanti sau indulcitori, prajiturile nu au coloranti sau mai stiu eu ce substanta ciudata, mi se pare un aspect important pentru ca este destul de greu sa mai gasesti produse naturale.

Magazinul este langa restaurant Zexe, este foarte dragut amenajat, poti vedea si pozele de mai jos, ma duce cu gandul la bucataria bunicii mele, este o senzatie foarte placuta.

cofetarie bucuresti cofetarie bucuresti

Trebuie sa mentionez ca maestrul patiser este Ana Consulea, o tanara pasionata care a decis sa se perfectioneze in arta patiseriei prin continuarea studiilor in Franta unde a obtinut diploma de “CAP de Patisserie”.

Ana ne-a spus ca a fost o experienta unica pe care ar repeat-o cu cea mai mare placere, scoala absolvita in orasul Montbeliard din Franta a ajutat-o sa se perfectioneze si sa faca din acesta pasiune o adevarata arta. Un rol important in procesul de formare l-a avut si Eric Vergne, unul dintre cei mai mari maestri cofetari din lume, pe care Ana Consulea l-a avut ca maestru.

Ne bucuram ca o altfel de cofetarie exista, dulciurile realizate aici sunt…altfel, au ceva mai special, un gust rafinat care te faci sa te intorci. Ca orice produs de calitate trebuie sa stiti ca preturile acestora nu sunt cele mai mici, dar sunt acceptabile. Atentie fetelor, creaza dependenta : )

produse naturale zexe

Distribuie:

Lasă un răspuns