Tendinte in materie de genti in vara anului 2016!

infographic

 

Moda se schimba mereu si noi femeile ne schimbam intotdeauna garderoba. Noi modele de haine, noi modele de genti, de pantofi si…tot asa. Intotdeauna ne place sa fim la curent cu tot ceea ce este nou, cu tot ceea ce se poarta. Ne inspiram tinutele de la marii designeri ai lumii si vrem sa aratam mereu ca pe podiumuri, sa simtim ca suntem demne de a reprezenta si cele mai mari case de moda. Fashionistele sunt mereu updatate la toate schimbarile care se fac in materie de moda in fiecare sezon.

Stim ca geanta este cea mai buna prietena a unei femei nu-i asa? O geanta eleganta asortata la o tinuta pe masura te fac sa arati impecabil. Pai…marile case de moda ne pun in tema cu tot ceea ce se poarta in vara aceasta. Ele stabilesc tendintele si noi le urmam.

Anul acesta se poarta foarte mult metalic, si nu ne referim aici doar la genti. Bineinteles ca aceasta nuanta si-a pus amprenta asupra tuturor femeilor cochete. Chanel a stabilit acest trend si imediat a fost urmat si de alti mari designeri. O tinuta moderna, accesorizata de o geanta metalica va atrage imediat privirile.

Gentile in miniatura au fost prezente in mai toate colectiile caselor de moda renumite. Chiar daca se poarta inca din sezonul anterior, gentile in miniatura vor fi piesele de rezistenta si in vara anului acesta. Valentino, Burberry, Louis Vuitton si Balenciaga sunt doar cateva nume sonore care sunt reprezentative pentru moda si care si-au etalat gentile in miniatura in cele mai noi colectii.

Michael Kors a dat startul gentilor de tip semiluna. Specifice anilor ’70, gentile de tip semiluna se vor purta cu succes sezonul urmator.

Dolce & Gabbana a venit cu modelele de genti cu blana. Desi par mai potrivite pentru acest sezon, sau chiar pentru sezoanele trecute, gentile cu blana se vor purta fara indoiala in aceasta vara.

 

Un alt tip de genti care se vor purta vara aceasta sunt gentile in forma de obiecte. Dolce & Gabbana, Moschino si Jeremy Scot au scos colectii de genti in forma de cuptoare sau aparate de fotografiat care nu s-au lasat neobservate.

Moschino si Guci au prezentat colectii de genti in forma de animale sau fete. Stiu ca si noi purtam cand eram mici acele genti dragute in forma de catelusi, ursuleti sau pisicute. Ei bine, acum avem ocazia sa facem din nou acest lucru.

Gentile cu franjuri au fost mereu pe placul meu. Iata ca acum le voi purta si voi fi si la mare moda cu ele. Balenciaga este doar unul dintre brandurile care au avut colectii cu astfel de genti.

Iar in final, Louis Vuitton si Celine va propune sa purtati gentile matlasate si umflate. Da…la fel ca si gentile din blana puteti spune ca si acestea sunt potrivite pentru sezoanele mai reci, insa designerii considera ca sunt un must al sezonului cald.

genti

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *