Tipuri de jucarii care nu trebuie sa lipseasca din sacul lui Mos Craciun

Pentru ca vine Craciunul si pentru ca cei mici il asteapta pe Mosul cu nerabdare, parintii ar trebui sa se documenteze cat mai bine inainte de a cumpara jucariile micutilor lor. Unul dintre cele mai bune magazine online din care se pot achizitiona jucarii pentru copii este strumfmall.ro – jucarii de cea mai buna calitate.

Sunt mai multe tipuri de jucarii care nu ar trebui sa lipseasca din sacul lui Mos Craciun si in cele ce urmeaza este prezentata o descriere succinta a detaliilor de care parintii ar trebui sa tina cont.

Utilitatea jucariilor

Ar trebui cautate jucarii care sa se poata utiliza in mai multe moduri. Desigur, pentru cei foarte mici o pisicuta pusheen plus care canta este un cadou foarte bun si chiar recomandat. Pentru cei mai mari putin, cu cat jucaria este mai versatila, cu atat este mai probabil ca ea sa il insoteasca pe micut pe tot parcursul dezvoltarii sale.

Sustinerea descoperirii si a explorarii

Copiii sunt experimentatori nascuti in mod natural. Joaca pentru copii mai mari sau mai mici implica mereu momente de maxima curiozitate. Se recomanda jucarii care ar putea raspunde diferit la actiunile copilului, care ar putea fi utilizate in diferite activitati. De asemenea, pentru curiosi si pentru cei carora le place sa construiasca si sa descopere sunt ideale jocurile de lego sau puzzle, cum ar fi un mini puzzle trefl. Este ideal ca parintii sa evite sa le cumpere puzzle-uri foarte complicate micutilor pentru ca acestia se vor plictisi rapid si vor renunta usor la joc.

Dezvoltarea limbajului

Sunt jucarii care ajuta interactiunile si dezvoltarea limbajului. Unele jucarii sustin mai mult jocul si stimuleaza mai mult vorbitul decat altele. O jucarie care canta o melodie nu va promova imitarea miscarilor insa in timp copilul va invata cantecelul pe de rost si chiar il va fredona.

Se recomanda jucariile care nu fac totul pentru copil si care permit parintilor sa puna intrebari, sa spuna o poveste, sa cante un cantec, sa faca zgomote imitand animale, dar si pentru a face observatii micutului.

Produsele senzoriale si beneficiile acestora

Fiecare obiect din lume are proprietati senzoriale – greutate, culoare, textura, sunet atunci cand este lovit sau atins, frecat sau rasucit. Produsele senzoriale sunt foarte utile micutilor atunci cand sunt facute concepute. Un copil va fi la fel de incantat si de obiectele senzoriale scumpe si complexe cat si de cele mai banale si va interactiona fericit cu acestea – asadar, lista lui Mos Craciun ar trebui sa le includa alaturi de celelalte jucarii perfecte pentru micuti.

Acestea sunt criteriile de baza in functie de care ar trebui puse jucariile in sacul lui Mos Craciun, jucarii care nu ar trebui sa lipseasca pentru ca un copil care sa se dezvolte armonios.
Cuvinte cheie folosite: pusheen plus, mini puzzle trefl, strumfmall.ro

Distribuie:

Lasă un răspuns