Turele de noapte in cadrul studioului Luxury

Ai senzatia ca timpul nu iti mai ajunge pentru nimic, ca ziua ar trebui sa fie mai lunga pentru a putea duce la bun sfarsit toate cele pe care ti le propui. Asta ar putea fi chiar motivatia de a alege sa lucrezi in tura de noapte in cadrul studioului de videochat Luxury. Iata despre ce este vorba.

Turele de noapte in acest domeniu de activitate sunt de altfel si cele mai dorite. Pentru ca in acest interval de timp se pot face cei mai multi bani, pentru ca activitatea este mai prospera ca oricand. Asa cum explica cei de la Luxury Studio, un model care alege sa lucreze in tura de noapte, isi mareste incasarile de la 4000 de euro la 6000. Sa nu uitam ca modelele sunt active pe platforme din strainatate, ca exista si diferenta de fus orar, ceea ce face ca pentru ele tura de noapte sa fie timpul mai potrivit pentru cei care isi doresc discutii si sunt interesati de modele.

Daca ai auzit deja de angajari videochat Bucuresti la Luxury Studio, iata si care iti sunt avantajele de colaborare cu ei:

  • Alegi turele de noapte, ceea ce iti permite ca toata ziua sa o ai libera. Asta inseamna timp suficient pentru tot ce ai putea avea nevoie, timp pentru tine, timp dedicat familiei sau oricarei alte activitati. Fara compromis insa pentru ca turele de noapte au si cel mai mare potential in a aduna o suma de bani mai mare din activitatea de model.
  • Ai parte de confidentialitate si de siguranta. Trebuie sa stii ca ceea ce recomanda studioul Luxury nu se refera numai la faptul ca este un nume recunoscut pe piata de profil. Exista experienta de peste 15 ani in domeniu, la care se adauga si lunga lista de beneficii la oferta de angajare.
  • Sansa de a excela in ceea ce faci. Sa fii model la videochat este o activitate mult mai complexa decat ai crede. O demonstreaza studioul Luxury, intrucat prin interesul de a excela a ajuns sa fie premiat pe nisa sa cu premii importante. Modelele lor sunt bine instruite si drept dovada echipa a fost nominalizata la premiile AW. De asemenea, studioul in sine este unul recunoscut pentru atentia sa de a crea conditii excelente de munca pentru modele.
  • Vei avea parte de o colaborare 100% transparenta. Totul este legal, ai toate drepturile respectate, ai parte de toate conditiile legale de munca. Desigur, pastrand insa confidentialitatea activitatii tale.

Ce trebuie sa stii de asemenea, este ca pentru angajare cerintele sunt minime. Trebuie sa fii majora, sa ai pana in 35 de ani si ceva cunostinte de limba straina la activ – engleza si/sau germana/franceza. Daca te descurci in a lucra pe un PC, ai deja toate sansele sa fii o candidata buna la un astfel de job. La toate acestea adauga si pofta de munca, dorinta de a incerca sa fii model si placerea de a descoperi aceasta nisa ca pe ceva nou, ca pe o experienta unica.

Distribuie:

One comment

  1. Lori says:

    Chiar vei castiga de 10x mai mult decat castigi acum. Mie mi se parea dubios la inceput, dar dupa am vazut ca trebuie sa depui ceva munca si este destul de solictant, dar este o munca interactiva care se bazeaza pe relationarea cu utilizatorul, un lucru care contribuie mult la dezvoltarea ta personala.

Lasă un răspuns