Tratamente faciale pentru riduri

Ridurile de expresie pot fi numite, cu usurinta, cosmarul femeilor care doresc sa arate intotdeauna bine. Desi indicat ar fi sa ne mandrim cu ele, asta nu inseamna ca putem sa le lasam sa apara in voie, fara a incerca sa controlam acest proces. De aceea, specialistii au studiat si descoperit, de-a lungul timpului, noi si noi metode de preventie si estompare, prin care sa reusim sa stergem de pe chipul nostru semnele trecerii anilor.

Unul dintre cele mai bune tratamente faciale pentru riduri este microdermabraziunea. Acest proces consta in trecerea peste ten a unui aparat special ce contine la unul dintre capete microdiamante. Efectele se pot observa dupa doar cateva sedinte, tenul fiind mult mai luminos si mai catifelat iar ridurile de expresie estompandu-se considerabil.

Un alt tratament facial pentru riduri este reprezentat de mastile naturiste din plante si substante cu diferite proprietati antioxidare, care sa previna imbatranirea pielei fetei si sa elimine straturile de celule moarte sau pe cel de sebuum. Fiecare planta si substanta folosita are proprietatile sale caracteristice, astfel incat este recomandat ca ele sa fie alese de un specialist, dupa o atenta observare a problemelor tenului dumneavoastra.

Exista saloane care ofera tratamente faciale pentru riduri cu ajutorul laserului sau a unor substante chimice, precum peelingul chimic. Acestea sunt metode invazive care implica riscuri si, de aceea, ele sunt recomandate doar in cazul in care alte tratamente faciale nu ofera rezultatele dorite si numai dupa ce, in prealabil, ati fost consultata de o persoana avizata.

Endermologia este un alt tratament care da rezultate in cazul ridurilor. Aceasta se bazeaza pe un masaj in profunzime al muschilor si ajuta la eliminarea punctelor negre, a ridurilor fine si a altor probleme ale tenului. Este, de asemeni, eficienta si in cazul celulitei, motiv pentru care veti putea observa ca este foarte populara in saloanele de intretinere corporala.

Subscizia este tratamentul prin care se stimuleaza productia de colagen, astfel incat ridurile fine sunt umplute si, intr-un final, estompate. Efectele ei se vad in 2-4 zile, insa este nevoie sa reveniti, dupa o perioada de timp.

Reintinerirea prin folosirea luminii intens pulsate sau Intensive Puls Light reprezinta procesul prin care se aplica asupra ridurilor o radiatie fina, fapt care va ajuta, de asemeni, la imbunatatirea intregului aspect, dar si a celui al colagenului aflat in piele.

Gelurile injectabile sunt mai rar folosite, ele fiind o solutie buna atunci cand exista riduri adanci al caror aspect nu se imbunatateste cu ajutorul altor tratamente faciale. Exista doua tipuri de astfel de geluri, in functie de durata efectului lor. Acestea au densitati diferite, fiind folosite in functie de aceasta caracteristica.

Orice tratamente faciale pentru riduri ati prefera, asigurati-va, inainte, ca aveti de a face cu un specialist, care a stabilit corect tipul de ten pe care il aveti, si va recomandat cele mai bune masuri pentru a preveni efectele adverse. Chiar si in cazul in care ati folosit o metoda chirurgicala de eliminare a ridurilor, este necesar sa o asociati cu una non-chirurgicala, asa cum sunt cele prezentate mai sus, pentru a obtine si mentine efectele dorite cat mai mult timp.

Tratamente faciale pentru riduri

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *