Modalitati de a face micul dejun mai prietenos

Nimeni nu contesta ca, a avea grija de un copil poate fi cateodata mai greu decat o zi petrecuta la serviciu, si totusi nimic nu ma obosesea mai mult decat sa il conving pe piticul meu sa manance. Daca si voi sunteti in aceasi situatie, mai jos gasiti cateva metode de a face orice masa o placere:

  • Invita la masa si prietenul de plus – Acest lucru ii ofera copilului mai multa siguranta. Asa ca aseza ursuletul langa cel mic si pune-i pe amndoi la masa.
  • Prezentarea mancarii este esentiala. Totul trebuie sa fie o joaca pentru copil, asa ca fa din mancare diverse imagini precum trenulete, fete zambitoare sau turnulete. In mod cert mancatul va capata mai mult farmec
  • Adauga culoare in mancare. Foloseste alimente cat mai colorate care sa-i incante privirea.
  • Arta cu paine prajita. Ca sa fiu sincera paina prajita nu este unul din alimentele mele preferate, asa ca de ce ar fi al copilului, totusi vei vedea ca va deveni mult mai receptiv la ea daca va fi servita sub divere forme. Asa ca puneti creativitatea la treaba si da-i paine prajita in forma de peste, floare sau om de zapada.
  • Taie mancarea in bucatele pe masura lui.  Chiar daca rezentarea este importanta, este greu pentru un prichidel sa se descurce sigur cu o portie cat el de mare. Asa ca este bine ca mancarea sa fie taiata in bucatele pe care sa poata se le apuce si sa le manance usor.

Cel mai important lucru este ca, mereu masa sa fie un prilej de distractie, asa ca incercati sa mancati impreuna cu cei mici si sa faceti din acest lucru un joc.

Distribuie:

Lasă un răspuns