Povestea unei mame

Sarcina a fost pentru mine un eveniment unic, a insemnat ca dragostea, emoţia, fericirea, completarea relatiei noastre de care aveam atata nevoie se va implini odata cu trăirea unui miracol – naşterea unui copil.

copil in mos craciunPrima ecografie care mi-a confirmat sarcina si primele analize, prin care treci cu mari emotii pentru ca nu vrei ca ceva sa se intample, prima mişcare a bebe-ului din burtica, prima bătaie a inimii si prima data cand iti vezi copilul te face sa te simti mai implinita, si iti spui ca de astazi esti mama. Fiecare femeie simte sarcina in mod diferit, este o experienta profunda, pe care nu prea stii cum sa o explici in cuvinte.
Este o experienta frumoasa de care imi aduc aminte cu drag intrucat am un copilas superb, un baietel Florin Daniel nascut pe 15.06.2012 care acum are 9 luni 🙂 iar poveste mea incepe asa :

Au fost odata ca nicioadata un print si o printesa care se credeau niste oameni simpli si nu stiau ce zace inauntrul lor… numele lor era Florin si Alina.
Au svut o calatorie lunga de vreo 7 ani in care s-au descoperit, au invatat, au crescut si au decis sa-si uneasca destinele printr-o nunta de vis, dupa s-au gandit ca viata lor trebuie completata de un nou suflet, caruia sa-i daruiasca mai mult, pa care sa-l iubeasca neconditionat si de care sa aiba grija impreuna.
Nu a durat mult si minunea s-a intamplat, dar nu stiam ca aventura abia atunci a inceput. A urmat o perioada de noua luni de bucurii, emotii, ezitari si asteptari, dar au trecut peste toate obstacolele si l-au primit pe micul ingeras cu zambetul pe buze.
Aceasta perioada iti schimba viata complet, nu mai cunosti nici unul dintre lucrurile care ti se pareau normale in trecut, dar este o experienta noua, unica, pe care nu o poti inlocui cu nimic.
Cand l-am vazut pentru prima data…am inceput sa plang, nu-mi venea sa cred ca este copilul meu, ca am nascut. Era atat de mic, micul meu Florin Daniel a avut 47 cm si 3.150 g, a venit pe lume pe 15.06.2012 la ora 23:45.
Florin Daniel este acum un baietel foarte frumos, un adevarat cavaler, este energic, rasfatat si iubit de toata familia.
Viata noastra s-a schimbat, crestem in acelasi timp cu el, dar nu uitam sa fim si copii din cand in cand, nu mai suntem oameni simpli, suntem parinti.

Autor: Graur Alina Mihaela

Distribuie:
Distribuie
Scrie un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *